Rituals

Thai spa rituals er en unik reise til avslapning og foryngelse, hvor du blir møtt med duftende urter og beroligende musikk. Behandlingen kombinerer massasje og strekk med naturlige ingredienser for hudens velvære. Dette skaper en dyp følelse av balanse for både kropp og sinn, i en atmosfære som er gjennomsyret av thailandsk kultur og helbredelse tradisjoner. Det er en mulighet til å oppleve ekte thailandsk ro og velvære gjennom en enestående kombinasjon av tradisjon og moderne avslapningsteknikker, og det gir deg en smak av paradis i hvert øyeblikk.

Salt&Herb peeling

25m 400.-

Salt & Herb Peeling er en skånsom eksfolierende behandling som kombinerer de rensende egenskapene til sjøsalt med beroligende urter. Denne blandingen gir en mild, men effektiv peeling som fjerner døde hudceller og urenheter fra overflaten av huden. Resultatet er en renere og mykere hud som føles fornyet.

Etter peelingen blir hele kroppen din smurt inn med en næringsrik og mykgjørende olje som gir fuktighet og næring til huden. Dette gir en ekstra følelse av avslapning og komfort.

Denne behandlingen er ikke bare hudvennlig, men gir også en følelse av velvære. Etterpå vil du oppleve en forfrisket, glatt og strålende hud. Det er den perfekte måten å gi kroppen din en liten oppgradering og føle deg som ny!

Tamarind peeling

25m 400

Tamarind Peeling kombinerer kraften til tamarind, honning og sjøsalt for å gi deg en unik og gjenopprettende opplevelse. Denne blandingen av naturlige ingredienser hjelper til med å stramme opp huden samtidig som den gjenoppretter fuktighetsbalansen.

Etter peelingen blir hele kroppen din smurt inn i en næringsrik og mykgjørende olje. Dette gir ikke bare næring til huden din, men gir også en ekstra dose avslapning.

Denne behandlingen gir deg en frisk og ungdommelig glød samtidig som den etterlater huden din myk og glatt. Det er den perfekte måten å friske opp huden din og føle deg som en ny person!

BODY WRAPS er en foryngende behandling som varer i 30 minutter, og prisen er kr 200. Du har muligheten til å velge mellom flere spennende alternativer:

Ginger & Lemon Body Polish: En behandling som inneholder ingefær og sitron for en oppkvikkende og oppfriskende opplevelse.

Fruity Smoothie Delight: En deilig behandling som gir huden en silkeaktig glatthet ved hjelp av en blanding av fruktige ingredienser.

Silk Thread Body Cocoon: En innhyllende behandling som gir huden en silkeaktig følelse og forbedrer fuktighetsbalansen.

Detoxifying Thai Herb Clay: En behandling med thailandske urter og leire som hjelper til med å detoxifisere og rense huden.

Disse alternativene gir deg fleksibilitet til å velge den behandlingen som passer best for dine ønsker og behov. Utforsk de forskjellige mulighetene og nyt en forfriskende opplevelse for kropp og sjel.

Double Trouble

90m 2200.-

Nyt et hav av ren nytelse mens våre to dyktige terapeuter tar vare på deg. Vi innleder med vår eksklusive hjemmelagde skrubb, en forfriskende blanding av ingefær og kaffir lime, som setter i gang kroppens naturlige d-tox prosess. Deretter blir du omsluttet i ren velvære med vår spesiallagde eteriske olje og fersk kokos, en luksuriøs kombinasjon full av antioksidanter som bekjemper frie radikaler og beskytter mot UV-stråler.

Din opplevelse kulminerer med en himmelsk topp til tå massasje, hvor våre terapeuters kyndige hender sørger for at hver eneste bekymring smelter bort. La deg omfavne av dette foryngende ritualet, hvor luksus møter velvære, og føl deg som den mest strålende versjonen av deg selv. Velkommen til ren harmoni og avslapning – opplev det beste av thailandsk spa hos oss.

En uovertruffen luksusopplevelse ventet på deg! Vi begynner med en forfriskende peeling etterfulgt av din valgfrie 60-minutters massasje, utført med 100 % naturlig eterisk massasjebalsam. Nyt hvordan spenningen fra hverdagen sakte slipper taket, mens du blir omfavnet av ren luksus.

Lan Na

200m 2700.-

Du har også muligheten til å skreddersy din egen behandling etter dine ønsker og behov. Velg de elementene som gir deg mest glede og velvære.

Vi tar deg deretter med på en reise gjennom velvære med en deilig hodebunnsmassasje, etterfulgt av en avslappende hånd- og fot-spaopplevelse. Den orientalske fotmassasjen vil virkelig få deg til å føle deg som om du svever på en sky av avslapning. Merk hvordan stress og livets krav gradvis forsvinner, og hvordan huden din føles ny, myk og vital.

For å avslutte denne uforglemmelige opplevelsen, gir vi deg en liten gave som takk for at du valgte oss. Nyt små forfriskninger som serveres underveis og la deg bli bortskjemt i en atmosfære som er full av omsorg og velvære. Dette er din tid til å nyte det beste av avslapning, skreddersydd akkurat slik du ønsker, og vi er her for å sørge for at det blir minneverdig.