Massage

The Classic

(50 minutter – 750 kr) (75 minutter – 1075 kr) (100 minutter – 1400 kr) (Intensitet: Lett til Medium)

Vår terapeutiske helkroppsmassasje, “Klassisk Massasje,” er utviklet for å løse opp muskelspenninger og forbedre ditt generelle velvære. Denne tradisjonelle massasjen har som mål å lindre stivhet og ubehag i muskler, sener og ledd samtidig som den gir en avslappende opplevelse.

Ved å stimulere både blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen hjelper denne massasjen kroppen med å eliminere giftstoffer, noe som resulterer i mer smidige og fleksible muskler. Dette kan bidra til å redusere muskelsmerter. Vi tilpasser massasjen til hver enkelt person, ettersom vi forstår at hver kropp er unik.

For å forbedre opplevelsen bruker vi oljer for å oppnå riktig friksjon. “Klassisk Massasje” er en flott måte å pleie både kropp og sinn på.

Original Thai

(50 min – 800 kr) (75 min – 1150 kr) (100 min – 1500 kr) (Intensitet: Medium)

Thai massasje er en eldgammel helbredende praksis som bruker milde trykk- og strekkteknikker for å berolige hele kroppen. Terapeuten veileder deg gjennom ulike yogalignende stillinger og bruker varierte trykk for å arbeide med muskler og energibaner. Dette øker kroppens fleksibilitet og lindrer spenninger.

Behandlingen forbedrer energistrømmen og øker blodsirkulasjonen, samtidig som den gir en behagelig følelse av velvære. Thai massasje er en flott måte å ta vare på kroppen din på, redusere muskelsmerter og forbedre din generelle helse. Prøv vår Thai massasje for en revitaliserende opplevelse.


The Sport

(50 min – 850 kr) (75 min – 1225 kr) (100 min – 1600 kr) (Dyp muskelbehandling, skreddersys etter behov)

Sportsmassasje eller idrettsmassaje er en målrettet behandlingsmetode som brukes til å korrigere muskulære ubalanser og forbedre kroppens ytelse. Den skiller seg fra klassisk massasje ved å være mer energisk og fokusert på spesifikke områder. Behandlingen kan av og til oppleves som intens og utfordrende.

Sportsmassasjeterapeuten anvender avanserte teknikker og går dypt inn i muskelvevet for å løse opp spenninger og fremme muskelavslapning. Denne massasjen har som mål å støtte reparasjon og regenerering av skadet eller belastet vev, akselerere restitusjon og forbedre muskelfunksjonen.

Vår sportsmassasje tilpasses individuelle behov og utføres av erfarne terapeuter. Dette er en ideell behandling for alle som ønsker målrettet og effektiv behandling for muskulære utfordringer.

Hot Stone

(60 min – 950 kr) (90 min – 1400 kr)

Hot stone massasje er en unik behandlingsmetode som kombinerer klassisk massasje med varme, spesielt oppvarmede steiner. Disse basaltsteinene, oppvarmet til en behagelig temperatur på ca. 50-60 grader, har blitt brukt til massasje i århundrer i kulturer som Kina og Tibet.

Hemmeligheten bak hot stone massasje er at disse vulkanske steinene har en unik evne til å holde på varmen i lang tid, noe som gjør dem ideelle for en svært avslappende opplevelse. De varme steinene plasseres nøye på spesifikke reflekspunkter på kroppen, og dette fører til en dyp følelse av avslapning og velvære.

Vår hotstone massasje er utformet for å gi deg en unik og beroligende opplevelse som løser opp muskelspenninger, øker blodsirkulasjonen og gir en dyp avslapning. Dette er en behandling som hjelper deg å finne indre ro og balanse.

Hot Herbal

(60 min – 950 kr) (90 min – 1400 kr)

Luk Pra Kob, eller “pressende urteballe,” er en unik behandlingsmetode som bruker en pose fylt med nøye utvalgte urter innpakket i et bomullshåndkle. Valget av urter avhenger av behandlingens mål. Vårt utvalg inkluderer plai, ingefær, gurkemeie og sitrongress, som arbeider sammen for å lindre smerter og redusere betennelse.

Når urtene er dampet, frigjøres de beroligende oljene som er fanget inne i posen. Disse essensielle oljene er nøkkelen til behandlingen og trenger inn i huden din mens terapeuten bruker Luk Pra Kob i små, sirkulære bevegelser. Resultatet er en opplevelse som hjelper til med å lindre muskelspenninger, stimulere nerver, forbedre blodsirkulasjonen og øke din følelse av velvære.

Vår Thai Hot Herbal Compress-behandling kombinerer urtemedisin med massasje for å gi deg en avslappende og lindrende opplevelse. Gi deg selv denne unike behandlingen for å oppnå indre balanse og muskelavslapning.

Heavenly 4

(60 min – 1450 kr)

“Heavenly 4” er en opplevelse utenom det vanlige. Denne behandlingen, kjent som “Fire Hender,” utføres av to terapeuter samtidig, og resultatet er en ekstraordinær, synkronisert massasje. Dette doble teamet forsterker virkningen av den klassiske oljemassasjen betydelig og er svært effektiv for å redusere muskelspenninger og stress.

Denne massasjen kombinerer elementer fra den tradisjonelle thailandske massasjen med en mild helkroppsmassasje som bruker autentiske massasjeoljer importert fra Thailand. Resultatet er en dyp følelse av avslapning, frigjøring fra tretthet og smerte, og etablering av harmoni mellom kropp og sjel.

“Heavenly 4” er en luksuriøs behandling som gir deg den ultimate avslapningen og velværefølelsen. Den er designet for å løse opp muskelspenninger, fremme indre harmoni og gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Rygg og Nakke

(30 min – 450 kr) (60 min – 800 kr)

Vår “Rygg og Nakke” behandling benytter triggerpunkt- og akupressurteknikker for å målrettet bearbeide ømme områder i nakke, skuldre og rygg. Dette er en behagelig, men likevel dyp og kraftfull massasje som bruker varierte grep for å løse opp muskelspenninger og frigjøre energi.

Dette er en intensiv, kort behandling designet spesielt for de som er på farten. Med “Rygg og Nakke” får du rask lindring og avspenning for områdene som trenger det mest.

Orientalsk Fotmassasje

(30 min – 450 kr) (60 min – 850 kr)

Nyt en herlig fotmassasje som gir velvære for hele kroppen. Ved å bruke trykkpunkter på føttene, stimulerer vi kroppens naturlige helingsprosesser. Dette resulterer i bedre sirkulasjon, lindring av smerter og en avstressende opplevelse.

La oss ta vare på føttene og bena dine mens du slapper av og nyter den beroligende effekten av vår orientalske fotmassasje. Dette er en herlig måte å styrke kroppens balanse og velvære på.