Hands & feet

Selvfølgelig, her er et avsnitt om manikyr og pedikyr:

“Våre manikyr- og pedikyrbehandlinger gir deg luksuriøse opplevelser for hendene og føttene. Våre erfarne terapeuter tar seg av neglene dine med omhu og gir deg myke, velpleide hender og føtter. Velg blant et utvalg av negleformer og farger, inkludert holdbar gel-lakk for et langvarig, skinnende resultat. Vår manikyr og pedikyr er ikke bare en kosmetisk behandling, men også en avslappende opplevelse som gir deg velvære fra topp til tå. La oss ta vare på neglene dine, slik at du kan skinne fra fingertuppene til tærne.”

Ekspress Manikyr  20min  280.-

Vår klassiske manikyr gir neglene dine den perfekte formen og lengden. Vi tar også vare på neglebåndene for å gi deg velstelte negler og et sofistikert utseende.

Deluxe Manikyr     40min  500.-

I vår behandling starter vi med en skånsom peeling og eksfoliering av hendene for å friske opp huden ved å fjerne døde hudceller. Neglebåndene blir nøye stelt, og neglene formes etter dine ønsker. Deretter får du en skreddersydd fuktighetsgivende maske som gir næring til hendene dine. Vi avslutter behandlingen med en avslappende håndmassasje, slik at du forlater oss med myke, velstelte hender og en følelse av total velvære.

Fotpleie        50 min  699.-

I vår klassiske fotpleie starter vi med et avslappende fotbad. Etterpå klipper vi neglene, steller neglebåndene og gir dem den ønskede formen. Deretter bruker vi en mykgjørende fruktekstrakt for å løse opp hard hud fra føttene før vi nøye filer føttene for å fjerne eventuelle gjenværende urenheter. Resultatet er myke og velpleide føtter som du vil sette pris på.

Feet Deluxe  70min 999.-

Nyt vår omfattende fotpleie som begynner med et oppfriskende fotbad med sitron og mineraler. Vi fjerner deretter hard hud, steller neglene, og gir neglebåndene den nødvendige oppmerksomheten. En revitaliserende skrubb øker blodsirkulasjonen og fjerner de siste restene av døde hudceller.

Etterpå kan du slappe av med en avslappende fotmassasje som bruker varme steiner og aromatiske ylang-ylang oljer for å lindre stress og berolige nervesystemet. Til slutt gir vi føttene dine ekstra pleie med en parafinvoks- og fotmaskebehandling som bevarer fuktighet, vitaminer og mineraler. Dette er en komplett fotpleieopplevelse som gir myke, velpleide og forfriskede føtter.

Ekstra

Vanlig lakk (medbrakt) 50.-

Gel lakk en farver        250.-

Gel lakk Fransk           350.-