Facials

 Fresh Face

35 min 600

Vår allsidige behandling er spesielt designet for førstegangsopplevelser med ansiktsbehandlinger. Vår erfarne hudterapeut tilpasser behandlingen etter din hudtilstand og spesifikke behov, noe som passer for alle hudtyper og ulike anledninger. 

Behandlingen inkluderer grundig oljerens, skumrens, og en mild enzympeeling for å fjerne døde hudceller. Deretter følger en beroligende toner, dyptvirkende ampuller tilpasset din hud, og en avslappende massasje under en forfriskende gelemaske. Vi avslutter med påføring av serum, øyekrem og fuktighetskrem for å gi huden din nødvendig næring og fuktighet.

 Olenjisang Purifyer  

 45 min 750 

Gi huden din den oppmerksomheten den fortjener med vår helhetlige dyprens-behandling. Vårt erfarne team utfører en grundig hudanalyse for å forstå din huds spesifikke behov. Vi tilbyr en omfattende rensing av huden, fokusert på å avdekke og behandle tilstoppede porer og urenheter.

Denne behandlingen er skreddersydd for alle hudtyper og er ideell for de som søker en grundig opprydning og fornyelse. Våre kvalitetsprodukter er rike på antioksidanter som bidrar til å jevne ut hudfarge, mens vitamin E bidrar til å styrke og beskytte huden. Organiske plantebaserte enzymer og retinol bidrar til å normalisere ubalansert hud, og fremmer en sunn og strålende hudtone.

Vår Dyprens-behandling inkluderer en omfattende serie med skånsomme rensing trinn, nøye utvalgt for å gi huden din den ultimate pleien den trenger. Vi avslutter behandlingen med en avslappende cold press massasje som gir en følelse av indre ro og balanse. Velg vår Dyprens-behandling for å gi huden din et friskt pust av fornyet vitalitet og skjønnhet.

 Yuli Pibu

45 min 800.-

Melkesyrebehandling er en allsidig løsning som er ideell for en rekke hudproblemer, fra fine linjer og rynker til pigmentering og akne. Denne spesielle behandlingen fungerer som en skånsom peeling, som bidrar til å jevne ut hudtonen, lysne huden, og gi en strålende glød. Den reduserer også rødhet, stimulerer kollagenproduksjonen og tilfører fuktighet til huden. Etter behandlingen vil du oppleve en fuktet, plumpet hud som stråler av glød og vitalitet.

Vår melkesyre behandling er en del av vår koreanske glass skin-metode, som er kjent for å fremme en jevn, glassaktig hudtekstur. Denne metoden fokuserer på å gi huden tilbake dens naturlige glans og ungdommelighet ved å tilføre fuktighet og næring dypt inn i huden. Våre erfarne terapeuter tilpasser behandlingen for å møte dine spesifikke behov og hjelper deg med å oppnå den ettertraktede koreanske “glass skin” – en hud som ser utrolig jevn, klar og glødende ut. Velg vår melkesyre behandling for å oppnå en dyp, varig transformasjon og for å bringe tilbake ungdommelig vitalitet til huden din.

Deep Dive 

60 min 1000.-

Opplev en enestående luksuriøs behandling designet spesielt for å bekjempe aldringstegn med vår signatur Anti-Aging Facial. Denne behandlingen fokuserer på å forynge huden din ved å redusere synlige aldringstegn og gjenopprette dens ungdommelige glød. Du vil nyte en beroligende massasje av ansiktet, nakken, skuldrene og armene som forbedrer blodsirkulasjonen og fremmer hudens naturlige foryngelse. Med våre spesialiserte anti-aging-teknikker og kvalitetsprodukter, vil du oppleve en revitalisert hud som ser og føles ungdommelig og strålende ut.

 Dajuseyo

90 min 1400.-

La deg selv eller noen spesiell nyte en luksuriøs og avslappende 90-minutters Deluxe-behandling. Denne behandlingen inkluderer flere avslappende elementer som vil gi deg en fullstendig avslappet følelse fra topp til tå. Behandlingen begynner med to grundige rensinger, etterfulgt av en lymfatisk ansiktsmassasje ved hjelp av både hender og vår elektriske massasje verktøy. En avansert personlig hud peeling påføres for å gi huden din en glatt, myk og strålende følelse. To personlige masker er inkludert for å nære, fukte og berolige huden din. En av disse maskene er en hydro jelly maske som kombineres med LED-lys for maksimal kollagenproduksjon og hudfornyelse. Du vil også nyte en bryst-, nakke-, skulder-, arm-, hånd-, hodebunn- og fotmassasje, sammen med en maske som forsterker avslapnings opplevelsen ytterligere. Behandlingen avsluttes med flere avslappende ansikts verktøy.