Brow&lash

Brynsstyling: Våre brynstylister er eksperter i å forme og style brynene dine for å fremheve dine naturlige trekk og gi ansiktet ditt en skulpturert utseende. Vi tilpasser brynsstylingen etter dine ønsker og ansiktets form for å oppnå det perfekte resultatet.

Farging av bryn & vipper: Våre farging tjenester gir øyenbrynene og vippene dine ekstra dybde og intensitet. Dette skaper et mer definert og livlig utseende som gir øynene dine en vakker ramme.

Vippeløft: Med vår vippeløft behandling gir vi vippene dine en naturlig bøy som åpner opp øynene og gir dem et ungdommelig uttrykk. Du kan nyte fordelene av et vakkert løft uten behov for mascara eller vippeextensions.

Vippeextensions: Ønsker du lengre og fyldigere vipper? Våre erfarne terapeuter tilbyr vippeextensions som gir deg den dramatiske looken du drømmer om. Vi bruker kun kvalitetsprodukter for å sikre et naturlig og behagelig resultat.

Browlamination: Browlamination er en populær behandling for å temme og style uregjerlige øyebryn. Den gir øyenbrynene dine en velpleid og definert form, slik at du oppnår det perfekte øyenbrynsløftet.

Alle våre bryn- og vipper behandlinger utføres av våre erfarne terapeuter som er dedikert til å oppfylle dine ønsker. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og ansiktets unike trekk for å gi deg resultater som får deg til å føle deg vakker og selvsikker. Velkommen til vår salong, der du kan oppleve skjønnhet og velvære på sitt beste.

FORMING AV BRYN 250,-

FARGING AV BRYN 250,-

FORMING OG FARGING AV BRYN 450,-

BRYN LAMINERING 590,-

FARG AV VIPPER 300,-

FARGING AV BRYN OG VIPP 450,-

FARGING FORMING AV BRYN OG VIPPE 650,-

VIPPELØFT UTEN FARGE 690,- / VIPPELØFT MED FARGE 850,-

VIPPELØFT + BRYN LAMINERING 1100,-